Пиян мъж скочи на бой на полицай

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:33 / 23.01.2020
1657
Районна прокуратура – Бургас предаде на съд Митко Х. Той е обвинен за това, че на 11.08.2019 г. в село Ново Паничарево,  причинил лека телесна повреда на полицейски служител. Телесните увреждания са нанесени, чрез блъскане на предната лява врата на полицейския автомобил. Престъплението е извършено по време на изпълнение на служебните задължения по опазване на обществения ред от страна на пострадалия. Полицаят е получил оток на коляното и охлузване на кожата на челото. Престъплението е квалифицирано по чл.131, ал.2, предл.4, т.4, вр. чл.130, ал.2 от НК.

По време на разследването е станало ясно, че полицейският служител е бил част от дежурен патрул, който пристигнал в Ново Паничарево, за да реагира на получен сигнал за сбиване. Полицаите пристигнали на посоченото от дежурния място, след което се отправили към друг адрес, за да установят част от участниците в сбиването. Пътят им бил блокиран от автомобил, който бил паркиран от собственика му в близост до заведение. Полицейските служители поискали пречещото превозно средство да бъде преместено Тогава собственикът му – обвиняемият Митко, който бил употребил алкохол, заявил предизвикателно, че няма да го отмести. Едновременно с това започнал да се държи агресивно към полицейските служители, отправял обидни думи по техен адрес, станал от масата на която стоял и се насочил към полицейския автомобил. В същото време, възприемайки тези действия, пострадалият полицейски служител отворил предната лява врата, с цел да излезе от превозното средство. Тогава Митко Х. блъснал вратата и причинил телесните увреждания на пострадалия.

Районен съд – Бургас е насрочил заседанието си за 24.01.2020 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери, представящи се за известна българска куриерска фирма, изм...
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).