ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
ПР-ът на ГЕРБ срази Кирил Петков с тези думи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:42 / 22.03.2022Коментари (2)7039
©
Днес станаха 100 дни откакто кабинетът "Петков“ управлява България. По този повод премиерът Кирил Петков, с невероятни хвалби и оправдания, каза какво е свършил за това време и обясняваше колко е доволен от управлението си. Представителите на ГЕРБ имат друга гледна точка, видя Plovdiv24.bg. Първи позицията си във фейсбук изрази ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов, а минути след това публикацията беше споделена и от Николина Ангелкова. Ето я и публикацията:

Какво направи за 100 дни правителството на четворната коалиция ПП-ДБ-БСП-ИТН:

КОВИД-Пандемията се оказа първата криза, с която правителството на про100 Киро не успя да се справи. Мерките, които държавата предприе - уж за да подпомогне финансово бизнеса в България, всъщност доведоха до фалити;

Абсолютен провал по отношение на ваксинационната политика, свързана с КОВИД-19;

Безумията в държавата продължиха с: нарушаване на Конституцията и погазване на правовия ред лично от Кирил Петков и от неговите приближени; назначенията на ключови позиции в държавата се случват по роднински признак, без значение дали съответното лице има нужната експертиза; постоянни гафове от страна на министър-председателя и непознаване на законите и правилата в държавната администрация, включително и на собствените му правомощия( “викане" на НС, назначаване на “наш човек" и т.н); невиждан скок на цените на газа, тока, хранителните продукти и горивата; припомняне на забравени практики от най-тъмните за страната ни времена - като ограничаване на покупките на основните хранителни продукти (олио, захар, брашно).

Приет бюджет за пръв път в историята на Република България през месец МАРТ в настоящата година, неадекватен към дневния ред на българите и заложена актуализация само няколко месеца след това; инфлацията, която вече е двуцифрено число по официални данни на НСИ.

Планът за възстановяване и устойчивост беше върнат за четвърти пореден път-това не попречи на управляващите да заложат приходи от тях в държавния бюджет;

Но, всичко това не беше достатъчно за правителството и гафовете продължиха със страшна сила: липса на адекватна компенсация към бизнеса и хората в създадената от тях ситуация
©
; неадекватност в провежданата външна политика, липса на единна позиция за войната в Украйна;

ФОРСМАЖОР за икономиката

Google - стана основният и единствен източник за информация на правителството на “ просто" Киро;

Скалъпеният арест по ,,неотложност" на бившият премиер и лидер на най-голямата опозиционна партия - Бойко Борисов -отчаян ход на кризисен PR, за да могат да т.нар. пишман управляващи да гарантират още малко своето собствено съществуване.

Не трябва да се забравя:

Абсолютният произвол в действията на министър Бойко Рашков, които се изразяват в репресивни действия спрямо български граждани, включително заплахи и арести.

Показателно е, че Румен Радев - архитектът на това правителство много често се разграничава от действията или бездействията на правителството на “просто" Киро.

На тези аматьорски действия трябва да се сложи КРАЙ, защото безумното поведение на тези хора е заплаха за сигурността и стабилността на страната.

Единственото решение за разрешаване на кризите, предизвикани от безпомощността на тези хора, е оставка по неотложност на про100 Киро и цялото правителство на подмяната!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Даже и според неговите близки хора киро е луд за връзване.Потвърди се,че е копиле на агент от ДС,потвърди се,че е мошеник,избягал панически и крил се в България,потвърди се,че е *наследил* от някъде и от някого едни скромни пари,някакви милиони.Потвърси се,ЧЕ ГО ПАЗЯТ РУСКИ БАНДИТИ!Защо - питайте го него,киро лъжеца !И внимателно,че е много притеснен - все повече лявата му част на лицето се изкривява при говор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: