Нова тежка катастрофа до Пловдив на АМ "Тракия", има жертва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:09 / 29.07.2022
15838
За нова тежка катастрофа, на 120 км на АМ "Тракия" посока Бургас със загинала жена, съобщават от МВР. И по-конкретно:

Движението при км 123 на АМ "Тракия" в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът в района се регулира от "Пътна полиция". 

Злополуката е станала около 15:20 часа. Според първоначалните данни лек автомобил с пловдивска регистрация е застигнал и е блъснал отзад автомобил с чужда регистрация. На място е загинала 74-годишна пътничка от първата кола, а водачът й и друга пътничка, на 47 години, са откарани в болница за прегледи.

Няма сериозно пострадали от втория автомобил, в който са пътували четирима души. В момента се организира оглед на местопроизшествието.

Движението в района на местопроизшествието е затруднено. Образувала се е колона от превозни средства около 2 км. На място регулират пътни полицаи. Алтернативни маршрути – път I-8 със слизане на Пазарджик или на Цалапица; или по Подбалканския.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).