Миталов може да е жертва на две велики сили

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:43 / 09.02.2020
2706
Съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов стана първото публично известно име у нас с официална забрана да влиза в Съединените щати заради корупция. На този етап обаче все още не е съвсем ясно какви са доказателствата за подобно обвинение.

"На пръв поглед изглежда, че съдия Андон Миталов може да е жертва на две велики сили, които си уреждат отношенията на наша територия. Тепърва ще чуем подробности по обвиненията на САЩ. Държавният департамент твърди, че са неоспорими", каза пред Bulgaria ON AIR адвокат Людмил Рангелов.

Той допълни, че Миталов е дал разрешение на обвинения в шпионаж Николай Малинов да замине за Русия, където Путин му връчи награда.

"Това не е незаконно, действията са ясно регламентирани в закона. Освен, ако не е получил някаква облага. Предстои да се изясни", заяви Рангелов.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Станишев: Много войводи, малко четници
Мъж остана без работа заради фалшиво положителни тестове за нарко...
Корнелия Нинова: Днес ни чака много сериозно решение
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).