Мирчев: Петимата депутати от ИТН, които напуснаха групата, са подложени на натиск от мутри на Слави

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:13 / 17.06.2022
1508
Петимата депутати от ИТН, които напуснаха групата са подложени на непрекъснат натиск от мутри на Слави. Тези депутати, които не са напуснали биват следени, тормозени - методи, които повече прилягат на Средновековието, отколкото на българския парламент през 2022 г. Това съобщи във фейсбук депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев.

ИТН продаде надеждите на хилядите българи, които протестираха през 2020 г. ИТН вече е в историята, но цената, която България ще плати е висока. Активирането на Слави Трифонов от корумпетата на Бойко Борисов ще доведе до спиране на започналите процеси за "декорумпиране" в Капитан Андреево, енергетиката, пътностроителните фирми и ще ни върне години назад.

"Това, което следва, обаче е лошо за страната и трябва да положим много усилия, за да се противопоставим на новото мнозинство - ГЕРБ - ДПС - Възраждане - ИТН".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Бойко Борисов победи Асен Василев в Пловдив
Ето как се разпределиха гласовете от вота 2 в 1 в Пловдив и облас...
99.33% от протоколите са обработени: ГЕРБ-СДС печели изборите, вт...
Избирателната активност у нас с нов антирекорд
ПП "Величие": Ше бъркаме в държавната кухня, за да видим на какво...
При 97.03% обработени протоколи от ЦИК: Седем партии влизат в сле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).