Министър с лекция в Пловдив: Сексът продава най-добре? Да, ама не!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:42 / 20.05.2015
3540
Лекция, посветена на публично-частното партньорство и инвестиции в масовия и елитния спорт, ще изнесе утре в Пловдив министърът на младежта и спорта Красен Кралев

Представители на местния бизнес и спортни мениджъри от града ще присъстват на събитието, което ще се проведе от 17.00 часа в зала "Панорама" на хотел "Империал". 

"Спорт и бизнес: Как да увеличим продажбите чрез възможностите на рекламата в спорта" е темата на лекцията, която спортният министър ще изнесе по време на форума. Тя е базирана на 25-годишния му опит на специалист в областта на маркетинга и спортния мениджмънт. 

С поредица от любопитни примери, както наши, така и международни, спортният шеф ще докаже, че спортът продава повече от секса и че спортистите са най-добрите посланици на мисията на марката. 

В специално заснето видео Кубрат Пулев и Сани Жекова ще подплатят тезата на Кралев, че спонсорството на спортисти е изключително добра инвестиция и има мощен ефект за бизнеса, когато е добре планирано.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Внимавайте, преписвачи! Матури 2024 няма да са както досега!
Снимка на полицаи и възрастна жена стана абсолютен хит в мрежата
Стефан Янев откри кампанията на ПП "Български възход" на Шипка с ...
Откриха издирваното дете
Дебора: От време на време плача, винаги ще ме е страх
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).