ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Марешки показа сина си: Изхранвах го с помощи от "Червения кръст", продължава да износва мои стари дрехи, защото живеем скромно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 06.03.2021Коментари (11)91466
©
“Изхранвал съм сина си с помощи от “Червен кръст". Когато той се роди със съпругата ми нямахме никакви възможности. Благодарен съм на тази неправителствена организация, че ни помогна да храним детето си. Тогава живеехме в една дървена вила, през която вятърът се усещаше и в онзи момент много се колебаехме дали да не напуснем България" заяви пред bTV заместник-председателят на НС Веселин Марешки, който гостуваше в студиото, заедно със сина си.

Той призова всички политици да обявят какви данъци плащат и какво е здравословното им състояние. Ще припомним, че Веселин Марешки направи отчет за данъците на семейния му бизнес, който е само в България, и който за 30 години от началото му е внесъл в хазната два милиарда лева. Остава да видим дали някой от кандидатите за властта ще се престраши в предизборната кампания да разкрие фирмите си и какви данъци плаща.

"Баща ми винаги ми е бил пример за почтеност и трудолюбие. Около него в Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ има много успели хора, които са постигнали доста в живота си, мога само да се уча от тях. В момента  работя в една от фирмите на баща си. Развивам се, сега съм на по-висока длъжност и взимам горе-долу двойно. Но под 1000 лв. Това е основната заплата. В нашата фирма всеки получава това, което заработи, и реално, с бонусите, които получавам, това ми е напълно достатъчно", каза Веселин Марешки –син.

Той сподели, че е завършил с отличие Regent University в Лондон, а чрез обменна програма е учил една година в Московския държавен университет. Говори четири езика. Избрал е да се завърне в България и да работи в семейния бизнес.

"За нас - в личния живот, в бизнеса и в политиката са важни резултатите. Както виждате, ние живеем скромно. Примерно, синът ми продължава да износва мои стари дрехи, когато бях по-слабичък. Сериозно ви говоря! Защото той не ходи да си купува, мен ми е неудобно. В ежедневието ако го видите, въобще не може да разберете, че е мой син или че е който и да е. И аз го помолих малко повече да се стегне днес, все пак като гости по телевизията да е малко по-официален. Така че...", подчерта Марешки-старши.

За финал Веселин Марешки разказа своите спомени от пътя към успеха и даде лични съвети за пробив в бизнеса и политиката:

"Кратката версия е: 1991 г. влязох в бизнеса с лекарства - една аптека, втора, трета, пета и може би към десетата-единайстата сме изкарали първия милион. Оттам нататък и досега растем напред и нагоре. Най-важното и в бизнеса, и в политиката са четири неща. Първото е честност и почтеност. Политиката не е ме е направила по-богат, нашите данни са публични и може да се види, че аз не съм направил и една сделка с държавна болница, че дори да има съмнение, че съм се възползвал от това. Но другите неща също са много важни. Физическото състояние, психическото състояние. И последното, което е много важно - умственото състояние. Но не да си най-умният, трябва да си достатъчно умен, за да знаеш, че не всичко знаеш и да се обграждаш с по-умни от теб и заедно с техния ум да растете напред."


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нещастник гнусен... няма по-големи първенюта от него във Варна... Този "скромен" индивид, чийто дрехи износва сина му, си купи SSC Ultimate Aero, неофициално - най-бързата кола в света, която струва няколко милиона долара... ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ!!!
0
 
 
Тоя циркаджия тука вече изби рибата!!!Синчето скромно,бедно,умно.....Ей това изборите какви ли не бисери ще родят! Марешки ти си мутра,скапан изверг.Синчето ти е тежкарче,конте,и не ни баламосвай със заплата под 1000лв.Марешки ти си лъжец!!!
-1
 
 
Пак ли не сте разбрали?!?!?!? Човека има пари и може да си купи всичко, но не пилее парите си напразно и като пример ви посочва, че сина му носи някои негови дрехи които вече не му стават. Не съм гласоподавател и симпатизант на Марешки, но понякога съм пазарувал в негови аптеки...
0
 
 
Олелееее,ще се разплача от нерадостната му съдба!Имам стари дрехи - да им изпратя - да не мизерстват!Поне да си мълчат - никой не ги пита -всичко се вижда...
-1
 
 
Гушнете се със Симеонов пък се вземете. Магарешки ти ни разруши трибуна Бесика и накрая избяга.
+5
 
 
Горкия той, жив да го оплачеш.Верига бензиностанции, верига аптеки, депутатска заплата и да няма пари да купи дрехи за сина си...
+2
 
 
И един мармот завива шоколад. Кажи за връзките си с Русия ,лъжльо.Той сподели, че е завършил с отличие Regent University в Лондон, а чрез обменна програма е учил една година в Московския държавен университет. Що ще завършиш в Лондон и ще доучваш в Масква :)))) Ние пасем трева. Кажи как баща ти ВЛЕЗНА с първата аФтека. И ,като ти плаща 800лв.за да не те осигурява на повече колко са ти бонусите :) И аз имам един познат. Има счетоводна кантора. Щерка му бачка вътре и взима на документи 1000лв. Но и купи апартамент и чисто нова кола. Че работи детето. На другите и колежки също дава такава заплата уж ,че е равна с другите,но извън заплатата си и дава от него :))) Дето се вика от техния труд си формира фирмена печалба и дава на дъщеря си. Няма лошо ама наетите там не пасат трева за уменията на дъщеря му.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: