ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Майката на Даная: Коледа загуби смисъл
Автор: ИА Фокус 10:34 / 28.12.2023Коментари (2)13486
© bTV
"Да кажеш, че си минал, преживяваш или си преживял тази история е крайно невярно. Никога не я преживяваш, никога не минаваш през нея, оставяйки я отзад, ти живееш с нея и с времето се учите да се стиковате с трагедията, за да можете да оцелявате. Не е естествения ми хабитат и се уча да живея с това. Ако откажа да го приема и откажа да искам да продължа, то не бих била нужна никому. Моята Коледа вече е различна носи повече тъга“, така започва равносметката си за годината Ани Стоянова в ефира на bTV. 

"Коледа за мен вече е изчерпана от онзи смисъл, който имаше преди. Допреди 7-8 месеца бях много щастлив човек, но от онези, които осъзнаваха, че са щастливи. Когато Даная си отиде, това нещо се счупи, но Коледата трябва да остане топла за другите ми деца и да продължи да носи онзи сплотен уютен смисъл. Нищо не лекува раната, особено спомените. Не е само Коледа, свързвам всичко с Даная, дори минавам покрай някой магазин, виждам рокля и искам да ѝ я купя. Каквото и да говоря, да мисля и правя тя сякаш стои като фон и аз всяка секунда я питам "харесва ли ти, одобряваш ли го“. Всеки ден я търся в нещо и много често я намирам“, сподели Ани Стоянова, председател на фондация "Даная“.

Сила ѝ дава именно това, че дъщеря ѝ остава на този свят, като става донор и спасява живота на четирима души.

"Това беше първото нещо, което се сетих, след като чух за мозъчна смърт. Не съм мислила. Когато много искаш да запазиш нещо, правиш всичко възможно. Това, че ги има ми е достатъчно. Това, че ми се обадиха за Коледа ми беше абсолютно достатъчно“, допълни тя.

А според одита на "Медицински надзор“ при лечението на Даная няма никакви установени нарушения.

"По документи всичко е точно, дори там пише, че аз не съм ходила да взимам медикамент от ИСУЛ, а са го имали наличен. Има и доста други скандални неща. Чакаме да окомплектоваме всичко и започваме със съдебните битки“, каза Ани Стоянова.

В битките с трагедията ѝ помагат нейните близки и приятели.

"Ако останеш сам в тази история си облечен на гибел, няма как да оцелееш. След Даная освен нейния живот и моят беше приключен. Тогава се появиха невероятни хора, които буквално ми спасиха живота. Болката е толкова силна, че дори не ти дава да си поемеш дъх. Ако няма някой, който да счупи тези окови, като ти праща любов и обич и когато ти опитваш да дадеш такава, болката бива нападната от всички страни и в един момент успява да се пропука“, допълни майката.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.12.2023 г.
0
 
 
ДО ИЛИЯН Н С ЛЕКАР ОТ 40 Г.:ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ И ЛЕКАРИ НЯМА ДА ИМА.ЩЕ СЕ МОЛИШ НА ПАКИСТАНЦИ ДА ОЖИВЕЕШ.НЕ ДАЙ БОЖЕ ДА ТИ СЕ НАЛОЖИ.ЗА 20 ГОДИШНИЯ СИ ТАРАЛЯСНИК ДАВАШ ХИЛЯДИ ГОДИШНО,НО ЗДРАВНАТА ТИ ВИСОКА.НА ПРОФИЛАКТИКА НЕ СТЪПВАШ,НО КОЛАТА СИ КИЧИШ С НЕНУЖНИ"ЕКСТРИ" И НАДПИСИ.ЯДЕШ И ПИЕШ БОКЛУЦИТЕ ОТ ВЕРИГИТЕ ЩОТО СИ ПРОДАЛ КЪЩАТА И НИВИТЕ НА СЕЛО.ЗА ДА СИ ШОФЬОР В ГРАДА,А ШОФЬОРИ СА НУЖНИ И НА СЕЛО КЪДЕТО ДЕЦАТА ТИ ЩЕ ЖИВЕЯТ И РАСТАТ И ИГРАЯТ НА ВОЛЯ И ЧИСТ ВЪЗДУХ.ДАЛЕЧ ОТ НАРКОТИЦИТЕ,НО ПЪК ЖЕНА ТИ/ВЕРОЯТНО КОРЕНЯЧКА СОФИЯНКА,НО ХОДИ НА СЪБОР И КОЛЕДА НА СЕЛО/НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОКАЖЕ ПРЕД БЛОКА НОВИЯ МАРКОВ АНЦУГ И/ИЛИ ПЕНЬОАР ОТ ИЛИЕНСКИЯ БУТИК.ДАНО МЕ РАЗБЕРЕШ
До кога Тиквеницзи ще управляват България?
на 28.12.2023 г.
0
 
 
Системата на Здравеопазването у Нас, обслужва единствино Лекарите и Хиените около тях!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: