ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Лидерът на ПП: Ние сме първите, които ще си тръгнем от тази игра по-бедни, отколкото сме влезли, но си заслужава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:49 / 15.04.2022Коментари (24)8789
©
Кирил Петков и Асен Василев учредиха "Продължаваме промяната" като политическа партия днес в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Всичко започна с един разговор, който водехме с Кирил много отдавна за това каква България може да бъде. Всичко хубаво, което имаме в България не го използваме, защото една малка група е присвоила властта и я използва за собствени цели. Тази група така е организирала правилата на играта, че ти или им помагаш да крадат или напускаш страната. Тази политика изгони 800 хил. човека извън страната и това е най-голямата загуба за България. Точно тази политика искахме да спрем и да променим. Така решихме да създадем и Продължаваме промяната", като от  седем човек станахме един автобус хора, а сега сме вече много повече", каза Асен Василев по време на събранието в Конгресният център на панаира. 

"Добре бе защо сме такива мазохисти, ние първи ще си тръгнем от тая игра по- бедни от колкото сме влезли, обаче от време на време се случва нещо и си казваш "ей тва си заслужава". Това каза лидер на "Продължаваме промяната" Кирил Петков в началото на учредителния форум в Конгресния център на Панаира. 

"С групата научихме много бързо, че нищо няма как да се случи само с  ентусиазъм." Колкото повече има бутане в една посока, толкова повече промяната започва да се случва", посочи Петков." Когато има проблем, събираш се с хората, изслушваш ги, след това до казваш "От нас зависи, ние го правим, ние го променяме", посочи още той.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Кокорчо е осъден преди десет години за няколко десетки милиона за ИЗМАМА.Това всеки един може много лесно да провери.Киро Измамника два пъти наруши конституцията и това го каза българския съд.Е ,какви по-големи доказателства,че ни управляват мошеници и крадци ???!!!??!! Използват нискоинтелигентния матрял с IQ на шимпназета,че могат да си ги обработват както искат.Тези хора са много умни....НО умни крадци
+1
 
 
Това са най-големите крадци от Тодор Живков насам.Дойдоха с единствените досега манипулирани избори ,оставят разруха,хиперинфлация и ОГРОМНИ дъглове,който нашите правнуци няма да могат да върнат .ВЪН БОКЛУК ! и целия политически хамелеон събран от кол и въже с една единствена цел ДА КРАДЕ
-1
 
 
Натиснете здраво и вкарайте в затвора тиквочите не се предавайте
Свобода и свободия са две различни неща!
на 16.04.2022 г.
+3
 
 
Знам, че ще има хейт сега, защото избрах чужбина преди години, но не сгреших, има и в банката, има и на лице! Тия, които тогава ме хейтнаха и "вярваха" в по-добра България в бъдеще, станаха сега няколко години по-късно свидетели на НАДРУСАНИ МИНИСТРИ НА КУЛТУРАТА И ИЦО ХАЗАРТА В ПАРЛАМЕНТА, хора , откровено ви гаврят в лицата, а вие още "вярвате", корабът не потъва, той отдавна е потънал и надежда няма! Не си хабете хубавите, млади животи в тая пародия!
+6
 
 
9 МИЛИАРДА похарчени само за Декември 2021г.!!!!!..... КЪДЕ СА ПАРИТЕ ????? Всяка седмица по нови 500 милиона заем !!!! ..... КЪДЕ СА ПАРИТЕ ?????...Да припомним само ,че Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари на два пъти фалирала, офшорно регистрирана компания за електро коли, собственист на двама албанци.Досега има една гола поляна от тях като резултат и един голям среден пръст за нас ....
+3
 
 
Важното е народа колко по-беден ще бъде след вашето управление.
0
 
 
Прочете ли текста на песента,тролски простак *римо*?Тези ли *ще те оправят*,бунак?!?Могат,но отзад и подрет - тебе,майка ти,жена ти и т.н.!Честито,чакай си реда!
+1
 
 
Това слушат ПРОСТАЦИТЕ - достойна *песен* само за ПРОСТАЦИ: *С 30 минути закъснение тръгна учредителното събрание на ПП „Учредяваме промяната“ заради закъснение на председателя на НС Никола Минчев. В началото на живото излъчване на събитието пък премиерът Кирил Петков и партийното ръководство се поздравиха под DJ музика. Зрителите с изненада изслушаха хитовото парче на младата американска певица Gayle – Abcdefu”.Буквално в песента се пее: „Да те е*а и теб, и майка ти, и сестра ти, и работата ти, и строшената ти кола и тези л*йна, които наричаш изкуство. Да те е*а и теб, и приятелите ти, които повече няма да видя. Всички, освен кучето ти. Всичките можете да ходите на м*айната си* *достойна* песен - пасва на ПРОСТАЦИТЕ,надявам се да хареса и на *римо* и на цялата му рода,особено на женската част!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: