ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Контрабандни цигари за над 1 млн. лв. в склад на бившия зам.-шеф на ДАНС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:34 / 25.07.2016Коментари (3)5583
© Plovdiv24.bg
Снимката е илюстративна
Контрабандни цигари на стойност над 1,3 млн. лв. са били заловени при акцията на митничари и ГДБОП в Нови хан, пише в. 24 часа.

В акцията са хванати 3,5 млн. къса цигари в склад в Нови хан. Според информация от разследващите той е на бившия зам.-шеф на ДАНС Иван Драшков.

"Информацията е вярна и складът наистина е мой. Отдал съм го обаче под наем, така че нямам нищо общо с намерените в него цигари", коментира Драшков пред медията.

Бившият зам.-шеф на ДАНС не пожела да каже на кого е дал склада под наем. "Тече разследване, нека да не изнасям такава информация, а да оставим колегите да си свършат работата", каза Драшков.

Акцията в Нови хан е част от разбиването на по-голям контрабанден канал, обясниха антимафиоти. До тази база разследването, което се води от прокуратурата, стигнало след заловените цигари за 750 хил. лв. на Дунав мост в Русе в събота.

Иван Драшков бе зам.-шеф на ДАНС до март 2012 г., когато бе освободен от премиера Бойко Борисов. И това бе второто уволнение на Драшков от службата. Той бе изхвърлен и през октомври 2008 г. в разгара на скандала около сайта "Опасните" и подслушването на журналисти и политици в рамките на делото "Галерия". Отстраняването му бе съпътствано от друг скандал, свързан с брат му - Петър Драшков, който бе замесен в незаконно прехвърляне на общинска собственост в София и фалшифициране на подписа на Бойко Борисов като кмет на столицата.

Синът му, също Иван Драшков, пък стана известен като собственик на комплекс от над 160 апартамента. Негова фирма изскочи и от доклада на одиторите за фалита на КТБ.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Има си хас задник да се заемеш с контрабанда/естественно ползвайки си многото служебни връзки/ и като стар лисугер да не го "отдадеш" под наем. Че тя тази врътка я знаят и децата и всеки мангал я прави. Ама такива като тебе са по долни и нагли и от мангалите .Просто няма начин ,едно от задължителните правила е да не е на твое име , а иначе ти си въртиш далаверите с връзките си. Не се наядохте ,но ще дойде ден вероятно да ви се дири сметка. И най наглото е ,че приемате търпението на народа за безкрайно.е*а*ти и мафиотската държава ! Че то по добре комшията Ердоган да вземе власта - ще имат бандюгите и разни други боклуци повече респект и ще има вероятно повече ред. Само диктатура за тази кочина !!!
0
 
 
Той разбира се,че ще каже ,че склада гобе отдал под наем и го вълнува какво прави наемателя.Какво очаквате да признае,че от нелегални цигаретки синчето му има 160 апартамента?
Aнонимен
на 25.07.2016 г.
+3
 
 
такива защо не ги гърмите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: