ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Христо Иванов: Демокрацията е разговор между несъгласни
Автор: Рени Томович 00:51 / 03.04.2023Коментари (3)1563
©
Демокрацията е разговор между несъгласни. Вотът на гражданите ни казва, за пореден път, че ще се наложи да се научим да водим този разговор. Това написа във Facebook съпредседателят на коалиция "Продължаваме промяната-Демократична България“ Христо Иванов.

"Фокус“ публикува пълния текст на публикацията му:

"Благодаря на всички, които днес дадоха гласа си и не оставиха съдбата на България в ръцете на безразличието. На всички, които преодоляха умората от поредицата избори и гласуваха с гласа на надеждата си за България.

Специална благодарност за сънародниците ни извън страната, които организираха секции, пътуваха, редиха се на опашки и отделиха от времето си, за да бъдат близо до България и да участват в определянето на нейните съдбини в един обективно труден и за нас тук, и за цяла Европа момент.

Благодаря за цялата енергия и отдаденост на нашите кандидати и подкрепящите ги местни организации, много от които на практика не са излизали от кампаниен режим през последните две години.

Благодаря на партньорите ни от “Продължаваме промяната", ДСБ и Зелено движение за усилието да обединим силите си и специално за старанието, което всички в голямата коалиция положихме, да водим една позитивна кампания, без да влизаме в атаки към опонентите си. Радвам се, че показахме как можем да работим в единодействие, като екип, и можем да дадем на избирателите си алтернативата, от която имат нужда. Доказахме, че можем да бъдем пътят към решението, а не част от проблема.

Не мога да не спомена и всички, благодарение на които платформата “Ти броиш" работи и за пореден път пази гласовете на всички българи от изборни измами и манипулации: нашите представители в секционните избирателни комисии, нашите пазители на вота, нашите валидатори, нашия правен щит, оказващ съдействие при всеки подаден сигнал за нередност, но също и екипа програмисти и всички останали невидими, но безценни хора, без които платформата “Ти броиш" не би могла да функционира.

Огромно благодаря и на нашите дарители, които намериха смелостта, мотивацията и, разбира се, средствата, за да ни подкрепят в поредна кампания. Благодаря им за търпението да участват с подкрепата си в един труден, но безкрайно важен за страната ни политически процес, от който зависи и качеството на живот, и условията за правене на бизнес, и инвестиционният климат.

Благодаря на предизборния ни щаб с всички негови нива и разклонения и специално на екипа на “Да, България!", които са железни, за пореден път.

Резултатите от тези избори препотвърждават онова, което знаем от доста време - обществото ни е силно разделено и това е сериозен проблем. Освен проблем обаче, това е и възможност да започнем да съшиваме прокъсаната тъкан на това общество. Защото демокрацията е разговор между несъгласни. Вотът на гражданите ни казва, за пореден път, че ще се наложи да се научим да водим този разговор.“


Още по темата: общо новини по темата: 813
28.06.2023 »
24.06.2023 »
02.06.2023 »
29.05.2023 »
13.05.2023 »
09.05.2023 »
предишна страница [ 1/136 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: