Хасковлийката, която загуби бебето си в катастрофа, ще бъде лекувана в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:24 / 02.01.2020
7742
22-годишната жена, която е най-тежко ранена при новогодишната катастрофа в Хасково, е транспортирана в УМБАЛ Свети Георги в Пловдив.

След тежката катастрофа хасковлийката, която беше бременна в 9 месец, загуби бебето си и беше настанена с травма на белия дроб в ОАРИЛ. Днес тя е била прегледана от национален консултант, след което се е взело решение да бъде преместена за лечение в Пловдив.

Катастрофата стана в 1:20 на 1 януари на кръстовището между булевард "Раковски“ и улица "Дунав“. 40-годишен шофьор от село Клокотница с Опел минава на червен светофар и удрс БМВ и Деу. В болницата бяха настанени още мъж и жена на по 24 г. с комоцио и наранявания.

Тестът с дрегер на шофьора на Опела е отчел 1.72 промила алкохол. Той беше задържан за 24 часа. Днес от прокуратурата съобщиха, че засега мъжът е освободен, защото още не му е повдигнато обвинение. Прокуратурата още работи по събирането на доказателства. Когато му бъде повдигнато обвинение, тогава ще му бъде наложена и мярка за неотклонение, завършва "Хасково Инфо".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Станишев: Много войводи, малко четници
Мъж остана без работа заради фалшиво положителни тестове за нарко...
Корнелия Нинова: Днес ни чака много сериозно решение
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).