Голяма мистерия край Симитли със смазан автомобил на полицейски инспектор, шофьорът е изчезнал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:41 / 06.07.2022
2568
Автомобил "Хюндай Санта Фе", собственост на инспектора от Детска педагогическа стая от Второ ПУ в Благоевград Спас Радичев, бе намерена паднала на ж.п релсите край Симитли. Автомобилът най-напред се ударил в мантинелата в района на бензиностанция "Петрол", след което е паднал на линията.

Интересното в случая е, че шофьорът е напуснал мястото на произшествието и в полицията твърдят, че той е неустановен, съобщава Struma.com. Инцидентът е станал около 03.00 часа във вечерта на полицейския купон по случай Професионалния празник на МВР.

Тържеството на полицаите се проведе в известно заведение в парк Бачиново. Инспекторът е бил на банкета, дали след това се е качил порядъчно пийнал в колата си и е потеглил за Симитли не можем да твърдим, поради липсата на официална информация по темата.

Коментарите са всякакви, но очакваме от полицията да отговорят дали инспекторът е бил зад волана или някой друг е карал личния му автомобил. Все още ли не е установен водачът или не се съобщава умишлено името му. По случая има образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).