Докъде стигна обществото ни! Ученици нападат невинни хора, разказите са тежки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:45 / 17.05.2021
8751
Група тийнейджъри тормозят в продължение на месеци цял столичен квартал. Жителите на "Св. Троица“ твърдят, че младежите нападат възрастни хора, като ги ритат и удрят, чупят и рушат собствеността в жилищните кооперации и заплашват децата им с боксове.

Подадени са сигнали както до прокуратурата, така до детска педагогическа стая. Може ли да бъде прекратен тормозът над хората, живеещи в квартала?

Жители разказват, че дядо е бил съблечен от момчетата, за да му вземат парите. Други деца са били пъхани в кофи за смет. 

"Това са група деца, които обикалят след 22,00 часа и хвърлят бомби навсякъде. Това представлява голям стрес за живущите. Ние знаем кои са, защото те имат група, където качват записи на постъпките си".

Друг мъж разказва, че оградата на къщата му е била срутена след взрив от бомбичка.

По-късно от Софийската районна прокуратура съобщиха, че вече тече проверка въз основа на сигнал, подаден на 13.05.2021 г. Жалбата е подадена от жена, живееща в района, за извършен тормоз спрямо нейната малолетна дъщеря, съобщава Нова телевизия.

Повече по темата гледайте във видеото.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).