ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Депутат от ДПС: Ахмед Доган е съвременният Стефан Стамболов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 06.11.2009Коментари (11)2253
©
Доган бил Стамболов на нашето време
Депутатът от ДПС Хасан Хаджихасан сравни лидера на движението Ахмед Доган със Стефан Стамболов. Той заяви: "На един пиедестал мога да сложа Ахмед Доган и Стефан Стамболов". Така Хаджихасан коментира признанието на лидера на ДПС за обръчите от фирми. Депутатът обясни, че Доган е имал доблестта да каже самата истина. "Той каза самата истина в село Кочан, докато другите премълчават. Нима при Костов нямаше обръчи от фирми, нима при Симеон нямаше обръчи от фирми?", попита Хаджихасан.

В същото време депутатът от ДПС даде висока оценка на 100-те дни управление на новия кабинет. "Не трябва да се гледа само черното, това правителство има и положителни неща, които направи за 100 дни: Бойко Борисов спря заменките, получи подкрепа в Европа, срещна се със Саркози, Берлускони, Ангела Меркел...".

Хаджихасан обаче коментира иронично, че не е едно и също да паднеш от 1-я и от 9-я етаж. При единия случай ще останеш невредим, а при втория със сигурност ще получиш тежки травми. "Не искаме да сме лоши пророци от ДПС, но според нас ГЕРБ ще паднат от високо. Царят имаше висок рейтинг, а вижте го сега къде е? Бойко Борисов върви по стъпките на бившия премиер Сакскобургготски.

Хасан Хаджихасан допълни, че ДПС е конструктивна опозиция: когато има грешки, критикува, когато няма - не. Той обаче уточни, че обвиненията на новите управляващи към бившите министри трябва първо да бъдат доказани и едва тогава да се упрекват в нарушения и кражби. "Нека да изчакаме одитът да каже има ли кражби или не. Какво ще стане като мине отидът и се окаже, че тези хора, обвинени в кражба, са невинни?", попита депутатът от ДПС. Хасан Хаджихасан съобщи още, че от МРРБ е бил съкратен един човек, само защото е бил член на ДПС. Той обаче отказа да назове името на чиновника, защото започвала проверка по случая.

На въпрос трябва ли обществото да реши съдбата на новините на турски език по БНТ, депутатът от ДПС отговори, че хората в смесените райони имат право да се информират и да знаят какво става в държавата им. "Навремето хората по селата са нямали възможност да учат. Те са дали част от себе си - работили са по 40-50 години за България и имат право да получат нещо за себе си", каза още Хасан Хаджихасан.

Източник: PRO.BG







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Абе нека си имат новини,но на български със субтитри на турски.Или ще се научат на български или ще научат както трябва турския.
+1
 
 
Г-нХАДЖИХАСАН, ПРЕДИ ВАШЕТО СРАВНЕНИЕ НА ДОГАН,С ТОВА НА ВЕЛИКИЯ РЕФОРМАТОР-СТЕФАН СТАМБОЛОВ,ВЪВ ЕДИН ОТ САЙТОВЕТЕ ПРО4ЕТОХ ТОВА СРАВНЕНИЕ ЗА Г-нБОЙКО БОРИСОВ,КОМУТО ПОДХОЖДА ПОВЕ4Е,А И ТОЙ ИМА МИСИЯТА,ДА ВЪЗРОДИ БЪЛГАРИЯ,СЛЕД ТОТАЛНОТО И РАЗГРАБВАНЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ.А ФИНАНСОВИЯТ МИНИСТЪР ДА СЕ ЗАМИСЛИ,ДАЛИ ВЕ4Е НЕ СТАНАХА МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ПОЛИТИЦИ,ОБЛАЖВАЩИ СЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА?
0
 
 
Тоя простак как може да сравнява Стамболов с тоя турчин Доган?!?!?!?!?!?!?!?!? Пффффф....!!!!!
0
 
 
Аз знам един друг пиедестал дето трябва да се сложи Дуган.....
0
 
 
ххахаха - това ме разбуди от смях
0
 
 
цитат: "трябва ли обществото да реши съдбата на новините на турски език по БНТ". Пишете какво мислите.
0
 
 
Нямам против сравнението. По мой спомен, Стамболов бива жестоко наръган на улицата заради съмнения, че е убил негов бивш поданик. След три-четири дни умира от раните си. Защо ли убийството на поданика ми напомня на Доган...
0
 
 
След всички золуми от ДПС и да се хвалят вече е наглост.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: