ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Delta.BG посрещна членове на БАИТ в Equinix SO2
Автор: Петя Кузева 16:47 / 05.02.2024Коментари (0)1424
Delta.BG - утвърден лидер в сегмента със специализираните smart клауд хостинг решения, реализира поредното ексклузивно събитие в дейта центъра, в който е разгърната техническата инфраструктура на компанията - Equinix SO2.

"Delta Cloud - поглед отвътре" бе темата на събитието, което бе ексклузивно за членове на БАИТ (Българската асоциация по информационни технологии) след заявен интeрес от страна на редица компании в рамките на B2B нетуъркинг събитие през ноември 2023 г. - "БАИТ и приятели".

"Когато бизнесите подават ръка един към друг за градивно партньорство - тяхната сила и възможности скалират многократно!", коментира Боряна Попова, директор Маркетинг и Бизнес развитие на Delta.BG. "Винаги с удоволствие участваме в B2B нетуъркинг събития, както за да презентираме своята дейност, така и за да научим повече за потенциални наши партньори, както бе и на събитието "БАИТ и приятели" през ноември 2023 г. Искрено се изненадах от големия интерес към Delta Cloud в Equinix SO2 и за мен бе истинско удоволствие да реализираме - "Ден на отворените врати" в дейта центъра, за да споделим и за тайни на нашия смарт клауд, които са невидими за обикновения потребител!"

Equinix (Nasdaq: EQIX) е световен лидер за дигитална инфраструктура, с над 250 дейта центъра в над 30 държави. От години центровете за данни (IBX) в София SO1 и SO2 подкрепят компаниите в България в техния път към трансформиране на бизнеса си чрез взаимосвързаност с партньори по дигиталната верига за доставки, внедряване на облачните технологии и достъп до нови пазари по света.

"Решението да изградим нашата техническа инфраструктура в Equinix SO2 е основополагащо, за да осигурим сигурност, надеждност и непрекъсваемост на услугите за нашите клиенти, в т.ч. bTV, Happy, eBag, Technopolis и други", коментира Георги Димитров, управляващ партньор в Delta.BG. "Delta.BG е първата хостинг компания, партньор на Equinix в България и мога да потвърдя, че за всички години до момента, нашите сървъри в дейта центъра не са спирали нито за миг! Да, цената, която заплащаме за колокация е висока, но сигурността и надеждността, непрекъсваемостта на услугите, за компаниите, които ни се доверяват са от най-висок приоритет за нас в Delta.BG", увери Димитров.

Събитието стартира в 9:30ч с регистрация и кафе до 10:00ч, когато Боряна Попова и Георги Димитров въведоха гостите в облачния свят на Delta.BG. Споделиха повече информация за историята на компанията от 2009 г. до днес, за екипа, граден в годините - ядрото, с което компанията стартира преди повече от 15 г. се е запазило във времето и всяка година екипът се разширява.

Гостите узнаха повече и за услугите на Delta.BG - както традиционните - клауд и системна администрация, така и за новите - AI-базирана DDoS защита и Backup-as-a-Service и разбира се - защо изборът на Delta.BG, като клауд хостинг партньор си заслужава пред множеството алтернативи. За своите доверени партньори Delta.BG осигурява персонална грижа, мониторинг и помощ в критични ситуации 24/7 на български език, DevOps услуги, за да се постигне оптимална автоматизация, ниска латенция и поемане на пълния обем заявки, дори при пиково натоварване, както и разбира се - изключително конкурентни цени, без таксуване на база трафик.

Следващата инициатива по програма бе разходката в дейта центъра, която даде редица отговори - защо сървърите на Delta.BG в Equinix SO2 никога не спират. Отговорът е лесен - в своя дълъг над 25 годишен опит с всякакви критични ситуации, Equinix се учи от своя опит и взима мерки, за да не допусне спиране на дейността на съоръженията. Как? Има "резервен план" за всяка ситуация и резервният план си има свой резервен план.

Компанията реализира и доста подробен maintenance plan - за да бъде потвърдено, че съоръженията са в готовност във всеки един момент. Това, което прави Equinix лидер в своята област е именно грижата - всичко да работи, като смазан механизъм, с нужното ниво на резервираност.

За финал бре предвидено време за нетуъркинг, в което гостите отново имаха възможност да задават въпроси, да споделят впечатления и да изградят нови партньорства.

В случай, че имате интерес към участие в бъдещо събитие на Delta.BG в Equinix SO2, свържете се с Боряна Попова в LinkedIn или на мейл boryana.popova(at)delta.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Лято 2024
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: