Борисов: Промяната ни нанесе повече щети, отколкото COVID кризата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:25 / 16.07.2022
1863
"Ако се направи правителство с третия мандат, това ще бъде добре за партията, но ще бъде лошо за държавата. Няма кого да подкрепяме. ГЕРБ е най-голямата партия, ГЕРБ не крепи“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов коментира икономическите данни и твърденията за рекорден растеж на индустриалното производство. Той подчерта, че не става дума за реален ръст, който да бъде от полза на бизнеса и гражданите, а за ръст на износа на оръжия заради войната на Русия срещу Украйна. Лидерът на ГЕРБ заяви, че в момента изнасяме продукция, произведена на ишлеме, с което се доближаваме до страните от Третия свят.

"Износът не се е вдигнал заради износ на реалната икономика, а заради износа на бензин, жито и на оръжия. Инфлацията и горивата вдигат хляба, а не липсата на ДДС“, каза Борисов.

"Аз три пъти вадя държавата от кризи – гръцка, миграционна, COVID. Но и ние имаме душа. Промяната ни нанесе повече щети, отколкото COVID кризата“, подчерта Борисов.

Според него ПП не искат да управляват, защото няма откъде да докарат природен газ. "ПП не искат правителство, те бягат“, каза лидерът на ГЕРБ и добави, че дори президентът Радев също не бърза със служебен кабинет и иска партиите да се разберат, защото разбира какво тежко наследство искат да му остават Петков и Василев.

"Моделът ПП е забогатяване на фамилиите. Кюлчета не съм имал никога. Докато Кирил Петков, Лена Бориславова, шефът на парламента не кажат, че са били в онзи апартамент за любов, защото там други зали няма. Тук няма ли конфликт на интереси, другото не ни интересува. Докато не се зададе този въпрос, ние от ГЕРБ други отговори няма да даваме“, предупреди Борисов. Той заяви, че единственият шанс това да спре са бързи избори.

Накрая Бойко Борисов пожела "щастлива събота, щастливи сметки, щастлива Промяна… и хуморът свърши“.


Борисов: Промяната ни нанесе повече щети, отколкото COVID кризата

Виж коментарите (0)

Още по темата (767):
04.09.2022 Слави Трифонов провокира с нестандартни клипове
10.08.2022 Ивайло Вълчев от ИТН: Ако е имало сценарий за падане на кабинета "Петков", не е бил написан от нас
10.08.2022 Крие ли имуществото си Слави Трифонов?
29.07.2022 ИТН ще се яви самостоятелно на предсрочните избори
29.07.2022 Готвят и жена за премиер на новия служебен кабинет, ето коя е тя
28.07.2022 Тома Биков: Правителството беше свалено от ареста на Борисов
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).