Бойко Рашков за обвиненията: Коментар на тези престъпници няма да правя

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:35 / 26.05.2021
6792
Твърдението на директора на ДАНС, че ми е отнет допускът до класифицирана информация преди две години, не ме интересува какво говори този човек. Това, което казва, няма никакво значение за функцията, която изпълнявам в момента. И, на последно място, всеки момент ще получи указ си за своето освобождаване." Това обяснява в интервю за "Дневник" вътрешният министър Бойко Рашков.

"Няма да говоря повече. Това е, което искам да кажа, и го казвам. Нататък аз коментар на тези престъпници няма да правя. Вие какво искате - да ги правим герои?", добави още силовият министър. 

"Това как се образуват дела в прокуратурата, мисля, че е ясно на всички. Образуват дела, без да има престъпление, за да могат да вършат някакви действия по разследване. В момента са ме зарили тук от искания във връзка с дела, които са образували, които аз не знам за какво са, има само някакъв номер на дело", каза още той относно твърденията, че срещу него има образувано дело.

"Те се занимават с чисто политическа дейност. Не го ли виждате? Прокуратурата се занимава с чисто политическа дейност и атакува или членове на правителството, или заместник-министри. Не го ли виждате? И трябва да осветляваме обществото за целите на прокуратурата, която е орган, политически, който обслужва бившото правителството и лично Бойко Борисов", каза още той.

Виж коментарите (1)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Такова време ни очаква през следващите дни
Министър Милошев: Очакванията ми за летния сезон са много добри
Вижте мястото, на което детето на Божанков е простреляло другото ...
Детето на Божанков е стреляло с револвер "Смит енд Уесън" 357 маг...
Борисов: Не ми поставяйте условия
Оперират простреляното от сина на Божанков дете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).