Бойко: Ако детето ми не оздравее от това, което му причиниха, няма да имам пощада към тези хора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:25 / 16.11.2013
6483
Ако не ми оздравее детето от това, което му причиниха, с това висене пред дома ми, с този тормоз, няма да имам пощада към тези хора. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на националния митинг на ГЕРБ в Пловдив.

"Докъде я докараха - да не могат политическите лидери да идат на работа и да излязат от дома си. Да питам - Станишев, Доган, Местан, когато управляваше ГЕРБ, кога някой не ги е пускал да излязат от домовете си? Като гледам днес - площадът е пълен, улицата е пълна, не можем ли да намерим стотина души, които да отидат и да викат пред техните домове", каза Бойко Борисов

Тези наглеци са си сложили днес на митинга "Не на омразата", а кой я насажда? Ние ли отидохме пред техните домове, да ми поболеят детето сега. Искам да ги предупредя, че ако детето не ми се оправи от това, което му причиниха, няма да имам пощада към тези хора.

Конституцията е написала, че частната собственост е свещена, личният дом е личен, който иска да протестира. Кога ГЕРБ е ходил по домовете на хората? А Държавна сигурност ходеше ли по домовете на хората? Е, кой реално управлява държавата. Те възстановиха Държавна сигурност, в най-тежкия й вид. Надявам се, че българската прокуратура, съд, всички институции, ще изпълнят своето конституционно право да защитават всеки гражданин на България.

Личната ми мотивация да направим България по-добро място за живеене е останала. По никакъв начин няма да ме откажат с тези потери, които са пратили след мен. По никакъв начин, тези, които ме познават знаят, че когато с мен се отнасят добре, но когато ми посягат по този начин, искам много да пожелая на детето ми да се оправи. Когато ми посягат по този начин, не искам да ми се сърдят. Те прекрачиха първи тази граница. 

Искам да ви пожелая - бавно, внимателно, спазвайки правилата за движение, неуверени не се изпреварва, направихме ви пътища, карайте внимателно,да се приберете при семействата. Днес има хубав мач, нека по-добрият победи", каза Борисов. 

"Благодаря ви, че дойдохте, защото имахме нужда и ние да видим все пак, че социолозите и политолозите грешат", допълни Борисов. 

"Когато виждам това, което сте направили, мога само да ви дам дума, че няма да ви предам, няма да ви изоставя, каквото и да ми струва това. България е в ЕС, България е в Европа, България не е сама. Тя рано или късно, ще излезе от това блато, в което Станишев, с меката си политика, на възпитана дама, доведе да се случи днес в България. На всички партии пожелавам успех на предсрочните избори, които е задължително да бъдат проведени", заяви още лидерът на ГЕРБ.

Виж коментарите (3)

Още по темата (543):
28.06.2014 Борисов: Кабинетът да каже: "Провалихме се, спасете държавата"
14.06.2014 Вувузели на годишнината от протестите срещу Орешарски в Пловдив
14.06.2014 Оставка в сряда и избори наесен?
14.06.2014 Пловдив излиза на протест прещу правителството
14.06.2014 Една година протести срещу кабинета "Орешарски"
06.06.2014 Кметовете на ГЕРБ скочиха срещу неадекватното ни правителство
Още новини от Национални новини:
Започва издаването на новите лични карти
Извънредно: Запали се влак, спрял на гара
Градушки и обилни валежи се очакват утре
Важно съобщение от EVN България: Плащаме тока само по банков път ...
Почина един от най-добрите хирурзи в България
Ето отговорите на НВО-то по математика за 10 клас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).