ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бивша БГ кандидат-кметица официално влезе в порното
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:13 / 27.09.2022Коментари (0)12384
©
Диана Габровска е първата официална порнозвезда в България! Бившата кандидат-кметица от Момин проход, чиито разпространени голи снимки преди местния вот през октомври 2019-а бламираха явяването й на изборите и предизвикаха фурор в цялата страна, започва кариера във филмите за възрастни.

Новината разкриха пред "България Днес" самата Диана и съпругът й Тони Габровски, с когото заедно преминават през всички трудности. Двамата взимат решението след множество оферти от различни световни компании в порноиндустрията. Накрая се спират на предложение от най-голямата гръцка компания за създаване на ленти за възрастни.

Преди да отпътуват през лятото до Гърция, където да бъде заснета първата сцена - лесболаски с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу, Диана и Тони часове наред дискутират плюсовете и минусите. Рисковете са големи, неизвестните също, предизвикателството - невъзможно да се опише с думи. Но жребият е хвърлен и ангажиментът е поет.

"Въпреки че пътувахме, пак претегляхме и обсъждахме дали да го правим. Вечерта хапвахме в един хубав ресторант и споделих на Тони колко много се притеснявам. Питахме се трябва ли да го направим и дали да не се откажем. Хората от продукцията ми казаха, че ако не съм сигурна, макар и да сме стигнали вече там, можем да се откажем - правим си плаж и се прибираме. Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко", споделя победителката в конкурса "Мис Плеймейт", която раздели първото място с друга еротична моделка.

И продължава: "Спахме час-два максимум в хотела след цял ден пътуваме. На другия ден хората бяха изключително доволни от мен за това, което правя за първи път в живота си по работа. Защото всички хора го правят вкъщи за удоволствие, а аз чисто и просто като работен ангажимент".

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни ласки в луксозна къща сред домашна обстановка. И Диана, и Тони са изключително щастливи и доволни от заснемането на първите кадри.

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя Габровска, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света. Съпругът й също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа.

"След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин", разказва Тони Габровски.

Какво и как точно се случва, ще стане ясно навръх изборите в неделя, когато филмът официално ще излезе в онлайн канала на най-голямата гръцка компания в порноиндустрията и платения телевизионен канал.

"Явно така ми е било писано - името ми да нашумява покрай изборите. Задължително ще дам своя глас, защото зависи от самите нас кого ще изберем да се гаври с нас. Защото те това правят. Само гадни и долни политически интереси се въртят", категорична е Диана.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: