ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бащата, водил битка с питбулите: Беше като във филм на ужасите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 18.05.2016Коментари (20)13081
©
В Казанлък само за два месеца два домашни питбула ухапват при различни шест ситуации шестима души, двама от които вчера - възрастна жена и мъж, който иска да я спаси. По-младият човек е нападнат пред очите на неговото дете. 

Къде са властите и защо трябва да умират хора заради домашните любимци на други хора, показва репортаж на Нова телевизия.

Един обикновен излет се превръща в трагедия. Мъж се опитал да спаси възрастна жена и детето си от два питбула.

"Беше страшно, като във филм на ужасите. Жената беше паднала на земята, викаше за помощ, когато хукнах да видя какво става, жената крещеше, момчето се опитваше да разтърве кучетата. Аз съм ухапан на над 8 места. Самото момче ме повика да помогна. 82 -годишната жена с бастунчето си беше на земята.

Според лекарите това е шестият случай тази пролет. През последните месеци друга възрастна жена, ходила за коприва и двама мъже на средна възраст също били нападнати - хората били на антибиотици в болницата по една седмица.

"Това са разходи за болницата. Нахапванията могат да са смъртоносни, защото кучетата нападат по шията, където има важни кръвоносни съдове, а самата захапка на шията е компресивна и може да убие човек", разказва лекар пред камерите.

Тези кучета убийци са на 24-годишен мъж. Той е бил задържан, след като няколко часа се е укривал от полицията. Сега следва сериозна процедура за отнемане на кучетата и наказание за самия собственик.

Преди няколко месеца мъж е подал сигнал, че двете кучета са влезли в неговия частен имот и са го нападнали.

"Виждаш смъртта в очите си, нямаше да ме има на рождения ми ден", разказва дядо Кольо.

Според пострадалите е възможно собствениците да насъскват кучетата да нападат хората. Реакцията на полицията е чак сега. Потърпевшите останали с впечатление, че органите на властта се грижат повече за кучетата, отколкото за самите хора.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Интернет трол; Специалист по тролене, дразнене на хора със слаби нерви в интернет; гад мръсна, zakleta maina; ужасен човек, често пиши провокативни коментари, само и само за да гледа как света гори; Не му сА връзвайтИ ;))) ) ) ) )
на 19.05.2016 г.
0
 
 
Имаше преди време едни олита, дето като видеха, че човек тормози животно и искаха да го пребиват с камъни, къде са сега същите олигофрени, когато животните тормозят човека? :) Аз викам ефтаназия - помиярите в екарисажа, а за собствениците им доживотна - мразете ме ако искате
0
 
 
Кучетата могат да се променят ако попаднат на правилните хора (агресията не е характер,а реакция ) ! Питбулите са страшно мили същества към хората специално... ама заради ей такива тъпи индивиди страдат невинни хора.. как после да обясниш на тези уплашени хора, че проблема не е в кучето, а в стопанина! Те вече са травмирани за цял живот и за съжаление други четириноги, които нямат нищо общо със случая страшно могат да я загазят защото всеки втори не търси корена на проблема (да види кой е виновен и да му счупи кофата), а търси да съди кучето.. щото е по лесно! И сега колко ли хора (дори стопани на кучета) се надъхват срещу стопани на питбули и догове... Яд ме е, че заради такива глупаци страдат животинките и онези съвестни собственици! Защото повярвайте няма по неприятно нещо от това да видиш как родителите си дърпат децата все едно водиш крокодил.. и уплашените, нищо неразбиращи детски погледи... а ти да знаеш що за ангел разхождаш... ангел, който всеки втори гледа със страх и злоба!!
0
 
 
А злобните хора защо не ги приспиват?
+1
 
 
Абе човеко, когато оздравееш вземи едно паткало и гръмни всички гадни и хапливи псета, че ако не го направиш ще пострада и други...
+3
 
 
След като липсват институциите така ще е ....собственик съм на куче тежащо 2 кг винаги е на повод навън плащам 30лева данък на година ...засичаики се с огромно пуснато хъски и правейки забележка на собственичка та. ...такава наглост не бях срещала. ....а институции липсват. ...
+2
 
 
Кучетата е трябвало да ги приспят още при първото нахапване !
-3
 
 
Не са виновни кучетата,а стопанина.Сетили се след 6 нахапани хора да реагират!
+5
 
 
"Потърпевшите останали с впечатление, че органите на властта се грижат повече за кучетата, отколкото за самите хора." Това е то! Напада те домашен любимец на публично място - собственикът му се зачита, че е използвал оръжие срещу теб.
+8
 
 
Тези малоумни породи са забраненеи в повечето цивилизовани държави, ама тук щото сме още индианци се отглеждат от най-голямата утайка на обществото. Кога ще се наложат адекватни закони в тази държава?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: