Акция "Клошар"! Прибират бездомните в приют!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
14:28 / 09.01.2020
3152
Акция "Клошар" тече в момента в Бургас. При специализираната полицейска акция са установени 11 лица, водещи скитнически начин на живот. Осем са отведени днес в Първо РУ, а през вчерашния - още трима.

Пришълците, които са установени, са най-често от Пловдив, Стара Загора и Сливен. Акцията цели установяване на лица, обявени за общонационално издирване, както и такива, които нямат постоянно местоживеене и водят скитнически начин на живот.

Бездомните, които са от Бургас се настаняват в дома за временно настаняване в кв. "Акациите". Тези, които нямат постоянно местожителство в града се предвижват със служебен транспорт към родните им места, разказа повече за акцията старши инспектор Стоян Стоянов началник група "Обществен ред" при Първо РУ Бургас. Местата, на които най-често могат да бъдат видени бездомни в Бургас са на централната улица "Александровска", пред големите магазини и пред църквата.

Какво каза старши инспектор Стоян Стоянов вижте в нашето видео

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).