36-годишен мъж скочи от Аспаруховия мост, загина на място!

Автор: Пламена Николова
Коментари (8)
09:13 / 02.12.2021
5871
За поредно самоубийство след скок от Аспарухов мост научи Varna24.bg от споделени коментари в групата Виждам те КАТ-ВАРНА. 

От пресцентъра на полицията съобщиха за медията ни, че трагедията се е разиграла около 7.30 часа тази сутрин. След подадения сигнал за човек, който се кани да скочи от моста, незабавно на място е изпратен полицейски екип. За съжаление при пристигането на униформените служители човекът вече е успял да скочи и е загинал на място. 

Самоличността на самоубиеца е установена. Касае се за 36-годишен мъж, несемеен. Той е бил с патерица и гипсиран крак.

В момента на място текат процесуално-следствени действия, поради което по моста са се образували задръствания, уточниха от пресцентъра на полицията във Варна.  

Ето и коментар в групата по повод задръстванията и самоубийството:

"Много е комфортно да си стоите по колите и да ударите 2,3 снимки, да постнете във фб. НИЩО НЕ ВИ КОСТВА ДА СИ ПУСНЕТЕ АВАРИЙНИ И ДА ОТИДЕТЕ ДА ПОГОВОРИТЕ С ЧОВЕКА. АБСОЛЮТНО НИЩО. Единственото нещо което Ви липсва на всички ,които днес подминаха този човечец, е именно ЧОВЕЧНОСТТА"

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
От 3 до 33 градуса през този месец
Приятно време ни очаква днес
Велика сряда е
Работодателят ви дължи минимум двойно увеличение
Отбелязваме Деня на труда
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).