Георги Аврамов и Краси Кръстев бягат в Унгария

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:25 / 13.07.2009
4859
Двама футболисти на Ботев могат да избягат от президента Димитър Христолов в Унгария. Залаегерсег хареса халфовете Георги Аврамов и Красимир Кръстев. Завършилият на четвърто място в унгарското първенство смята да покани българите на проби. Има обаче едно важно условие - Кръстев и Аврамов трябва да са сводобни агенти, за да подпишат.

Двамата са сред 12-те играчи на Ботев, които ще пробват да прекратят договорите си по вина на клуба. Не е ясно обаче кога ще стане това, тъй като все още не е насрочена дата за заседание на арбитражния съд. Иначе договорите на Кръстев и Аврамов с Ботев изтичат следващото лято. Аврамов преподписа тази пролет, докато Кръстев направи това още през есента. В контрактите им фигурира клауза, която ги освобождава срещу минимална сума.

Петър Пенчев почти сигурно ще се съгласи да води тренировките. Той обаче не може да е треньор, тъй като няма необходимия лиценз. Президентът на Ботев Димитър Христолов продължава с напъните да доведе Тенчо Тенев на работа в клуба, за да разреши проблема. В Пловдив се носят слухове, че Христолов агитирал Тенев да дойде като изпълнителен директор, а неговият лиценз да бъде използван от Пенчев.

- Няма никакъв вариант да позволя да се използва само лицензът ми. В случай че изобщо се съглася да работя отново в Ботев, ще бъде само като треньор - заяви самият Тенев.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).