Зума: Скъпа Цвети, ние от Локомотив сме с теб! Ти показа, че духът на Пловдив е жив!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
11:46 / 09.09.2020
5177
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев пожела успех на най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова. Както Plovdiv24.bg вече писа, чаровната пловдивчанка излиза тази вечер от 19:00 часа срещу Серина Уилямс в четвъртфинален мач от турнира от Големия шлем - US Open, в Ню Йорк.

"Скъпа Цвети, първо искам да изразя възхищението си от това, което направи. То е нещо огромно. Да се върнеш в големия спорт след 3 години и да се наредиш сред осемте най-силни на турнир като US Open, е уникално. Не само за теб, а за всеки един спортист. Могат го само избраните, сред които си и ти.

Тази вечер аз и голямото семейство на Локомотив ще бъдем с теб в битката за влизане в голямата четворка. Ние те чувстваме като част от нас, защото знаем, че направи първите си стъпки на кортовете на Локомотив и дори родово си свързана с любимия ни клуб.

Цвети, ние вярваме, че ти можеш да победиш и да стигнеш още по-далеч. Но искам да знаеш, че ти вече постигна далеч по-важни победи. Ти стана майка по време на бляскава кариера и направи голямо завръщане в спорта. Всичко от тук нататък е бонус. Ти показа в тези трудни времена, че духът на България и Пловдив е жив. Дано примерът ти бъде последван от още млади българи.

Желая ти успех от мое име и от името на Локомотив! Вярваме, че можеш да ни радваш още много!

Твой: Христо Бонев


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).