Американското посолство: Успех, Цвети, силата е в теб!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:06 / 09.09.2020
2924
От Посолството на САЩ в София отправиха специален поздравителен адрес към Цветана Пиронкова, която за първи път в кариерата си, при това след 3-годишно отсъствие от корта, се класира за четвъртфиналите на US Open.

"Посолството на САЩ в София поздравява Цветана Пиронкова за достигнатия за първи път в кариерата й четвъртфинал на US Open. Това е невероятен успех и е още по-забележителен, защото идва след тригодишно отсъствие. Успех, Цвети! #СилатаЕВТеБ"

Днес чаровната пловдивчанка се изправя срещу легендарната Серина Уилямс, като залогът ще бъде място на полуфиналите в турнира. Двубоят започва в 19:00 часа българско време на централния корт "Артър Аш" в Ню Йорк.

До момента Цвети записа победи в два сета над Людмила Самсонова, Гарбине Мугуруса и Дона Векич, както и успех в три сета над Ализе Корне.

Пиронкова и Уилямс имат 4 двубоя до момента, които са спечелени от американката. За последно те премериха сили на силния турнир в Синсинати през 2015 г.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).