Твърде емоционално! Цвети се разплака, когато я попитаха за сина й

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:18 / 08.09.2020
10579
Най-добрата наша тенисистка Цветана Пиронкова не сдържа сълзите си, след като за пореден път изуми световния тенис и се класира за четвъртфиналите на US Open. Чаровната пловдивчанка даде интервю на корта след епичната си победа над Ализе Корне с 6:4, 6:7(5), 6:3.

Когато я попитаха за сина й, нашето момиче не скри емоцията си. "Не съм го виждала вече две седмици. Трудно е, но знам, че си струва. Знам, че той ме гледа сега и съм сигурна, че се гордее с мен", заяви Пиронкова и се разплака.

Преди това тя похвали бъдещата си съперничка Серина Уилямс, която също е майка. "Тя е голям шампион, играла съм няколко пъти срещу нея, но последният бе преди 5 години. За този мач обаче ще мисля по-късно. Сега първо искам да се потопя в ледена вана, да направя масаж и да си почина", каза още Цветана Пиронкова.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю на Цвети след успеха й над Ализе Корне!



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).