Деси Николова: Надявам се да върнат зрителите в залите, защото все пак играем за тях

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:49 / 03.09.2020
1835
Завърналата се в Марица (Пловдив) националка Десислава Николова даде първото си интервю за клубния сайт на жълто-сините.

“Чувствам се много добре. Щастлива съм, че пак можем да тренираме и да се състезаваме. Очаквах с нетърпение да започнем подготовка. Миналият сезон беше доста странен, играх първия полусезон в Марица, след това продължих кариерата си в Украйна. Случи се и кризата с пандемията. Тежко ми се отрази толкова дълго време да нямам възможност да тренирам, аз съм много активен човек", заяви Николова.

"В момента, в който ни позволиха да тренираме навън, бях първата, която излезе. Постигнахме доста миналия сезон. Надявам се да надградим това, което направихме през изминалата кампания. Пожелавам си здраве за всички, за да можем се справим с това, което преживяхме. Надявам се хората да се върнат в залите, защото все пак играем и за тях. Пожелавам си да се пазим и да бъдем здрави", допълни още Десислава Николова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).