Крушарски пред Plovdiv24.bg: Поканих кмета в Хавай, с него си говорихме за ядене, пиене и за правене на весели работи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
17:03 / 02.09.2020
11386
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се срещна днес с кмета Здравко Димитров, като разговорът с него продължи повече от час, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бизнесменът бе в обичайното си добро настроение, въпреки че от думите му стана ясно, че срещата му с градоначалника не е протекла според очакванията му. Клубният бос отново бе категоричен, че тимът му ще елиминира Тотнъм и призна, че е поканил на мача премиера Бойко Борисов, както и Здравко Димитров.

Пред Общината Крушарски бе приятно изненадан от привърженик на Локомотив, който му подари архивна снимка на черно-белите от 1979 година.

"С кмета си говорихме за ядене и пиене и за правене на весели работи. По работа не сме говорили, защото има други, които работят по улиците и правят "хубави“ неща за България. Хора, които не са заковали и един пирон, дори в ковчега на родителите си. Поканих кмета да отидем на Хавай и да изкараме един месец заедно. И ако останат пари, да ги похарчим на друго място. За съжаление, той ми отказа и сега ще търся друг партньор", заяви Христо Крушарски пред камерата на Plovdiv24.bg.

"За базата в Тракия още не съм в курса на долара. Питайте един известен заместник-кмет, който се занимава с тези неща. С всеки ден тарифата расте. Това, което каза премиерът, че ще дадат на Локомотив без пари, май няма да стане. Даже ще е за много пари. Въпреки всичко, аз ще внеса тези пари, дано общинският бюджет забогатее с тях", допълни собственикът на черно-белите.

"Колкото до мача с Тотнъм, 3 дни преди него лично на теб ще ти кажа резултата. Ако Моуриньо има щастието да се срещне с мен, ще е добре. Ще му кажа: "Добре си дошъл и добре ще си си отишъл – с пълна кошница“. Имаше предложение от Тотнъм да играем там, но аз им отговорих, че ние не играем за пари, а за удоволствие. Ние сме българи и мачът ще се играе тук. Какво чудо? То чудото е ясно, ние ще ги бием, въпросът е с колко", категоричен бе Крушарски пред нашата медия.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Крушарски пред Plovdiv24.bg!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).