Самуилов: Няма връщане назад! Много пъти бях обиждан!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (18)
20:17 / 30.08.2020
10702
Бившият мажоритарен собственик на Ботев (Пд) Георги Самуилов пусна ново изявление относно последните събития, случващи се в клуба.

Plovdiv24.bg публикува съобщението без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

Предизвикателствата, пред които сме изправени, са всъщност изпитания на духа. Докато бях председател на Съвета на директорите на ПФК "Ботев Пловдив" не срещнах достатъчно съмишленици и подкрепа. Сблъсках се с разединение, което не води до нищо добро.

Но това не ме разколеба, нито демотивира. За мен най-важно беше да се стабилизира финансово отборът, да покрия задълженията и да осигуря стадион на любимия клуб. Всичко, каквото съм обещал, е изпълнено на 100%, защото си държа на името. Казаната дума и поетия ангажимент са устоите на честта. Така съм възпитан!

Като бизнесмен се опитах да водя футболна бизнес политика и същевременно да допринасям за славата, честта и историята на ПФК "Ботев" Пловдив. Много пъти бях обиждан, вкарван в интриги, изслушван, но не и чут. Затова не искам да се обръщам повече назад. Гледам към бъдещето а то, както не веднъж съм казвал, е юношите на ПФК "Ботев Пловдив".

Клубът има сериозни млади таланти и те трябва да бъдат насърчавани. Защото са гарант за съществуването и успеха на любимия ни отбор. Оттук нататък ще концентрирам усилията си в тази посока, като целта ми е да подпиша договор за подпомагането на ДЮШ.

Клубът ни има сериозни млади таланти и те трябва да бъдат насърчавани. Това е ангажимент, който винаги съм възприемал присърце. Така ще бъде и занапред в името на просперитета на ПФК "Ботев" Пловдив.

Само "Ботев"!

С уважение, Георги Самуилов.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).