Иван Петков: Правим добър прогрес, вече играем със самочувствие в Шампионската лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:28 / 24.08.2020
1637
Треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков коментира жребия за груповата фаза в Шампионската лига, който изпрати неговия тим в Група С заедно с турския ВакъфБанк (Истанбул), френския Мюлуз (Мюлуз) и победителя от Хапоел (Кфар Сава, Израел), ЛКС Комерскон (Лодз, Полша), Младост (Загреб, Хърватия) или Калцит (Камник, Словения).

"Никога не съм си представял, че може да има лесни мачове. Няма лесни съперници. По традиция, както в последните години, започваме с гостуване на шампиона на Франция. Това е волята на жребия и съдбата. Очаквам четвъртият отбор да бъде ЛКС Комерскон (Лодз, Полша). Очакват ни тежки мачове. Ние като отбор, който вече няколко години сме в групите на Шампионска лига, правим добър прогрес. Ще се опитаме тази година да надградим от предходната. Не мога да кажа, че нямаме шанс. Нашият отбор играе вече със самочувствие, независимо кой е съперникът. Всеки един мач ще се борим за победата“, заяви Иван Петков пред клубния сайт на жълто-сините.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).