Македонец пристига на проби в Локо, бразилците още в неизвестност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:29 / 08.07.2009
3237
Бразилските футболисти на Локомотив Пловдив Даксон Да Силва и Евертон Джилио-Том все още са в неизвестност и не се знае кога ще се върнат, за да започнат подготовка с отбора. От треньорския щаб на „смърфовете" заявиха, че нямат представа кога кариоките ще се приберат в България. За сметка на това се очаква утре да пристигне бенинският защитник Фелесиен Сингбо.

Очаква се в днешната тренировка на пловдивчани да се включи македонецът Мичо Донев, който идва от Силекс Кратово. 29-годишният централен бранител ще мине проби в Локомотив преди Аян Садъков да обяви дали да бъде привлечен.

Донев има и български паспорт, което е добре дошло за „черно-белите". Преди Силекс, бранителят е защитавал цветовете на Брегалница Краун.

И днес продължават пробите на Динко Дерменджиев от Родопа и Тодор Тодоров от Марица. Яснота около тяхното бъдеще ще има едва след няколко дни. Нищо чудно, дуетът да остане поне до първата контрола срещу Пирин Разлог на 14 юли. Следващата проверка на Локомотив е на 17-ти юли срещу Банско.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).