Тимонов: Надявам се, че ще остана в ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:43 / 08.07.2009
2988
„Радостен съм, че най-сетне победихме. Така е, с желание нещата стават. Направихме добър мач" - заяви един от най-добрите за ЦСКА на терена в мача срещу Стяуа - Тодор Тимонов.

„Направихме добър мач. Конкретно за моята игра, да, също съм доволен, но има още какво да се желае. Все пак до първия мач в Европа имаме достатъчно време и аз, и останалите момчета, и мисля, че ще постигнем играта която всички желаем. Колкото до ситуацията с Ботев - чакам, нищо друго не мога да направя. Чакам да се събере арбитражна комисия. Много съм радостен, че в момента съм в ЦСКА, но се притеснявам докато нещата с Ботев не се уредят. Това в известна степен влияе допълнително на играта ми. Макар да съм сигурен, че на 99% всичко ще се уреди, ако не стане, трябва да се върна в Ботев. Но все пак си мисля, че до там няма да се стигне и ще остана в ЦСКА, което е голяма крачка за мен в кариерата ми. ЦСКА си е и най-големият трамплин за Европа у нас" - завърши Тимонов.


Източник: Gong.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).