Единственият шеф на Ботев в момента: Има големи шансове Самуилов да остане

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
12:15 / 17.08.2020
4502
Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов заяви, че бизнесменът Георги Самуилов може да размисли и да продължи да издържа клуба. Той прехвърли акциите си на Сдружение ПФК Ботев 1912. В петък, 21 август, предстои Общо събрание на клуба.

"На сбирката ще разберем какво ще е бъдещето. Тепърва се търсят спонсори, но за мен най-добре ще е, ако Георги Самуилов остане. Сдружението води преговори с него и мисля, че има големи шансове това да се случи. Всички се надяваме на това. Г-н Самуилов изплати премиите след мача с Локомотив. Надявам се да не последваме съдбата на Левски", заяви Асен Караславов пред БНТ.

"Ще продължим да налагаме младите таланти на Ботев, както го правим и сега. Състоянието на клуба няма да попречи на строежа на стадион "Христо Ботев". В момента аз съм единственото оперативно лице, което взема решенията в клуба и успявам да се справя с това. Изпълнихме селекцията, която треньорът пожела, и отборът в момента изглежда много добре", каза още бившият централен защитник.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).