Испанец от Сарагоса и бивш футболист на Локо започнаха подготовка с Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:57 / 07.07.2009
1524
Неизвестен българин с испански паспорт и бившият футболист на Локомотив /Пд/ Георги Якимов започнаха лятна подготовка с Марица вчера. Старши треньорът Манол Георгиев, който остана на поста си, изведе група от 19 футболисти за първото занимание. След тях бе новопривлеченият Добри Колев, който идва от школата на елитния испанския клуб „Реал Сарагоса". 19-годишният младок изненадващо се появи за първата лятна тренировка на кършиякалии и след кратък разговор с изпълнителния директор Георги Фиданов се съблече за тренировка.

Колев играе като централен нападател и атакуващ полузащитник. От две години таранът е състезател на четвъртодивизионния „Касетас", като в последния сезон е записал цели 28 мача в испанското първенство и за местните купи от 32 възможни изиграни от испанския си тим срещи. Той е бил преотстъпен в „Касетас" от „Реал Сарагоса", но в моменте а свободен агент.

"Исках малко да сменя обстановката и затова се върнах в Пловдив, където съм роден. Не съм играл футбол в България, от дълги години живея в Испания е само там съм играл от малък", обясни Добри Колев.

"Той е започнал да се занимава с футбол в Испания. Пловдивчанин е и няма бивши футболисти в неговата фамилия", хвърли повече яснота изпълнителнителният шеф на жълто-сините Георги Фиданов.

На първата за новия сезон тренировка изненадващо отсъстваха петима маричани, които се очакваше да започнат лятна подготовка с отбора.

Братята Владимир и Румен Байреви са отишли във „Видима-Раковски" и днес са започнали трениравки с този тим. Те обаче все още нямат подписани договори с отбора от Севлиево. Ако трансферът им стане факт „Марица" трябва да получи за двамата минимум 100 000 лева.

Нападателят Борислав Никифоров е отишъл в новия член на „А" група „Монтана", но също още не е парафирал контракт.

Голаджията Рангел Абушев-Рони и юношеският национал Петьо Иванов пък се включиха днес в лятната подготовка на изпадналия от "А" група - „Вихрен" /Сандански/. За тях също все още не са водени преговори с ръководството на „Марица" и трансферите им не са факт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).