Всичко в Ботев е розово преди дербито, всички благодарят на Самуилов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
12:19 / 07.08.2020
6697
Представители на Ботев Пловдив дадоха пресконференция преди неделното дерби с Локомотив. Ето какво казаха те пред камерата на Plovdiv24.bg:

"Финансово се намираме в едно много стабилно състояние. Досега никога не сме били толкова изрядни към всички служители и футболисти. Георги Самуилов ни подсигури с всички средства, всички имаха нужния комфорт. Платихме и главницата към НАОП, сами си направете сметката. Отборът е готов за първенството", обясни прокуристът Асен Караславов.

"В момента състоянието на клуба е много добро, благодарим на господин Самуилов. Имаме доста нови и качествени момчета. Надявам се да зарадваме прекрасните ни фенове с една хубава победа", заяви капитанът Лъчезар Балтанов.

"Искам да благодарим на господин Самуилов, който плаща навреме и всичко е добре в клуба. Сега остана да излезем и да покажем, че сме по-добрият отбор. Напълно готови сме за този мач. Напаснахме се с новите, в неделя излизаме само за победа. Локомотив са в голям подем, наистина играят добре, но се надявам да ги приземим", разказа от своя страна Тодор Неделев.

"Моите очаквания се припокриват с тези на играчите. Абсолютно непредвидим отбор сме. Сигурен съм, че и в Локо не знаят какви са възможностите на този отбор. Бяха ни предоставени много добри условия за подготовка. Имахме само една контрола срещу Етър, но нивото и качеството на момчетата ми дават основания да смятам, че сме готови за победата в неделя", сподели очакванията си за двубоя и наставникт Ферарио Спасов.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).