Чаканият бразилец не дойде в Ботев, Феро готов със състава за дербито

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:50 / 05.08.2020
5065
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов е наясно със състава за градското дерби с Локомотив на старта на сезона. Сблъсъкът е в неделя от 18:45 часа в Коматево и ще се играе пред около 1200 зрители. 

Чаканият бразилски нападател не дойде и вчера при "канарчетата“. Феро възлагаше големи надежди на 26-годишния юноша на Сантос Диего Кардосо. Той обаче няма да има време да бъде уреден. 

През това лято "жълто-черните“ привлякоха таран - Атанас Илиев от Монтана, но е малко вероятно той да води атаката в дербито с Локо. Очаква се на върха на атаката пак да е Антонио Вутов. Спасов ще използва схема 4-1-4-1, прогнозира "Тема спорт“. Карето зад Вутов ще е Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Еспиноса и Маркиньос. Последните двама бяха взети също това лято.

Пред защитата като дефанзивен халф ще е друг нов - Славчо Шоколаров. Ако все пак Феро реши да рискува с Атанас Илиев, то Вутов ще бъде върнат в халфовата линия, а Балтанов ще трябва да остане на пейката. Това се случи в последната контрола с Етър, спечелена с 3:0. Тогава Лъчо влезе като смяна. 

Карето в отбрана е без алтернатива. Иван Бандаловски ще бъде върнат на десния бек, след като през миналия сезон бе централен защитник и си партнираше с младия Работов. Сега до таланта ще действа завърналият се при канарчетата Виктор Генев. Ляв бек ще е македонецът Мите Цикарски. 

Така Ботев почти сигурно ще излезе в неделя с пет нови попълнения в стартовите 11. Наставникът няма да може да разчита на десния бек Джонатан Перейра, който е наказан за един двубой след последните мачове миналия сезон.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).