Ботев пуска виртуални билети за дербито с Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
15:57 / 04.08.2020
3760
Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас подхванаха поредната инициатива, с която да помогнат на любимия си клуб. "Жълто-черните" запалянковци решиха да бъдат пуснати виртуални билети за предстоящото градско дерби с Локомотив. Двубоят е в неделя от 18,45 часа в Коматево и ще се играе без публика.

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение без редакторска намеса:

Уважаеми медии,

Както всички знаем, стартът на новия футболен сезон ще бъде без присъствието на фенове по футболните стадиони в България. Трудна мисия за всеки един от нас, която ние всички трябва да приемем, но и в същото време да бъдем заедно, там където ни е мястото.

Доказвайки многократно, че привържениците на Ботев Пловдив винаги са били редом до жълто-черния отбор Сдружение ПФК Ботев, подемаме поредната инициатива, с която да покажем съпричастност и да отдадем своята подкепа към вековния ни клуб, изкупувайки седящите места на клубната база.

За първия кръг от първенството в битката с Локомотив Пловдив ще бъдат пуснати виртуални билети, а всички приходи ще отидат в касата на ПФК "Ботев Пловдив“. Кампанията ни не е дарителска, нито благотворителна. Напротив! За всеки един от нас е привилегия да бъде редом с отбора си, даже и във времена на забрани.

Вземете своя пропуск за дербито от центровете на EVENTIM и нека отново се гордеем с безусловната си подкрепа към любимия ни отбор.

Надяваме се съвсем скоро забраните да паднат и да се върнем там, където ни е мястото – на стадиона!

Билети може да закупите от магазина на клубната база в квартал Коматево, магазинът на ул. Нестор Иванов и от всички места за продажба на EVENTIM

С Уважение,

Сдружение "Ботев Пловдив"

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Обединени фракции Бултрас


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).