Бандаловски: Ние сме третият отбор с най-много фенове, а те се подиграват с нас

Автор: Стойчо Генов
Коментари (33)
08:58 / 20.07.2020
7889
Защитникът на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски бе доста афектиран след снощната загуба от Славия с 1:2, която лиши неговия тим от участие в турнира Лига Европа. Централният бранител обвини главния съдия Станислав Тодоров за поражението.

Ето какво каза Бандаловски след края на двубоя в квартал "Овча купел":

Нямаше смисъл да идваме. Видяхте за какво става въпрос. То е просто смешно. Този тумор докато не се изтръгне от българския футбол... Ние вкарахме гол, той се уплаши да не вкараме втори. Казах му да е щастлив, ако вземе премия накрая. Той ми каза, че ако му дадат, ще вземе. Не знаем за какво играем въобще.

Ние сме третият отбор с най-много фенове в България, а те се подиграват с нас. Този рефер не ти дава възможност да дишаш на терена. И аз съм бил в отбори, в които са ми помагали и знам за какво става въпрос. Всички искахме да играем срещу Левски, защото знаехме какво ще стане срещу Славия. Сега започват едни интервюта. Това е обществена тайна. Сега ще играят в Европа и ще ги нашляпат. Похвално е за Славия е единствено това, че играят само с българи. Всяко спорно съдийство обаче беше за тях. По едно време ми идваше да изляза от терена.



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).