Марица урежда лагер в Ракитово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:40 / 03.07.2009
1365
Ръководството на „Марица" урежда подготвителен лагер на отбора във велинградския курорт Ракитово по време на лятната предсезонна подготовка.

Въпреки, че отборът изпадна във "В" група, шефовете в Кършияка решиха да спазят традицията от последните няколко години и да изпратят тима да тренира на хладно, далеч от очакваните горещени под тепетата през юли.

Точната дата на заминаването на кършиякалии за Балкана обаче все още не е ясно. Тя ще бъде определена допълнително. Това ще стане след първото занимание на жълто-сините след лятната ваканция, което е насрочено за 6-и юли.

Ръководството на жълто-сините смята да възложи на досегашния старши треньор Манол Георгиев отговорната задача да продължи да води отбора и през следващия шампионат и да го върне в професионалния футбол възможно най-бързо.

Георгиев също ще бъде на линия за началото на лятната подготовка. На първата за новия сезон тренировка в началото на другата седмица обаче може да отсъстват повече от половин дузина маричани, ако се стигне до техен трансфер в други отбори.
Общо 9 настоящи футболисти от Кършияка в момента са обект на засилен интерес и се очакват оферти за тях.

От братята Димитър и Владимир Байреви, както и от Рангел Абушев, сериозно се интересува изпадналият от „А" група Вихрен /Сандански/ и новаците в „Б" група ФК Брестник.
Борислав Никифоров е атакуван от новака в елита ФК Монтана.
Доскорошният капитан на жълто-сините Камен Апостолов пък вече подсили пловдивския Спартак и дори подписа 3-годишен договор с „гладиаторите".

Емил Стоев-Бадема започна лятна подготовка с Локомотив /Пд/. 23-годишният нападател, заедно с Атанас Лазаров-Баджо, засега обаче е само на проби и не е подписал договор с черно-белите.
На Лаута обаче сериозно са хвърлили око и на юношеския национален вратар на Марица - Димитър Грабчев. На тестове в чешкия Бохемианс /Прага/ в момента пък е друг нападател на кършиякалии - Тодор Тодоров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).