Бруно си спомни за първия мач срещу ЦСКА: Имахме много проблеми и не знаех какво се случва

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:05 / 09.07.2020
3055
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори за "Тема Спорт" по повод днешния двубой с ЦСКА. Интересният коментар на босненския специалист беше направен преди да стане ясно, че коронавирусът е ударил неговия отбор. Акрапович знаеше със сигурност, че единствено Бирсент Карагарен пропуска мача.

Вчера към 17:30 часа треньорът не пожела да коментира какви са проблемите в състава.

"Малко сме изморени от мачовете в последно време и ще видим кой ще се включи. ЦСКА ще търси отмъщение, това е ясно. Ще се опитаме да направим хубав мач", каза босненският специалист и се върна към първия си двубой срещу Стамен Белчев - с ЦСКА през ноември 2017 г., когато фенове на двата тима се биха на пистата.

"Това ми беше първият двубой срещу ЦСКА и го помня добре. Имаше много проблеми около отбора, стигна се и до боя на феновете. Тогава още не осъзнавах какво се случва, тъй като наскоро бях поел Локо, но сега вече е друго. После се изправих срещу Белчев и когато отиде в Арда. Той е качествен треньор. Има своите способности и винаги иска отборите му да играят в отличителен стил. Желая му успех", допълни Бруно Акрапович.

Балансът на двамата треньори е равен - имат по една победа и равенство. ЦСКА на Белчев печели с 1:0 през 2017 година. Бруно обаче би Стамен с Арда с 5:2 по-рано този сезон, а двамата направиха и едно 0:0 на "Лаута" през декември.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).