Караславов: Със Самуилов се работи перфектно! Клубът е стабилен и ще става още по-силен!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:31 / 08.07.2020
5401
Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов разкри, че вратарят Даниел Кайзер може да се завърне на Коматево. Той допълни, че всички фенове на отбора са обединени около факта Георги Самуилов да продължи да ръководи "канарчетата". 

"Всички фенове са обединени, че господин Самуилов трябва да остане. С него се работи перфектно. Клубът след напускането на Цветан Василев никога не е бил толкова стабилен. Привлекли сме двама нови, преговаряме с повече от трима и съм убеден, че Ботев ще е много по-силен.

"С Даниел Кайзер се водят преговори с него. Надяваме се пак да играе за нас. Преговори са и не можем да дадем срок, но дано в най-скоро време стане факт. Когато има договор с даден клуб, има проблем, но дано се разреши това и Кайзер отново да играе за нас. Господин Самуилов е с положителна проба за коронавирус. В добро състояние е и е въпрос на дни да бъде излекуван. Аз съм оптимист за седмото място, защото отборът ни е много добър", каза Караславов.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).