Официално от Ботев: Един наш футболист е с коронавирус

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
23:22 / 07.07.2020
4381
Неприятна новина дойде от лагера на Ботев (Пд) веднага след края на мача с Етър, спечелен от "канарите" с 1:0. Помощник-треньорът на отбора Диян Божилов разкри, че един от футболистите на тима е заразен с коронавирус.

"Да, има само един случай с положителен тест в нашия отбор. Димитър Тонев е с COVID-19. Но той от 4 седмици не е тренирал с нас и е изолиран от отбора", заяви Божилов.

Ето какво още каза той конкретно за двубоя с Етър:

Мачът се изнерви впоследствие. Започнахме добре, имахме превес и стигнахме до гол, който трябваше да ни успокои. Но отборът на Етър заигра доста грубо след почивката и това накъса играта, а ни повлия и на нас. Резултатът показа, че голът на Вутов бе изключително важен.

Всеки мач отпада по един, имаме къса резервна скамейка. Отпаднахме физически и логично се прибрахме в нашата половина. Сега говорих с Вутов и мисля, че травмата му не е толкова тежка. Надявам се да се оправи до събота. Мачът приключи, когато противникът остана с двама по-малко.

Във Варна ни очаква труден мач. Прави им чест на футболистите на Черно море за начина, по който играха срещу Арда. Там имат добра школа и ще излязат мобилизирани срещу нас. Ние ще опитаме да ги елиминирани и да продължим напред.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).