Емоционално от Лаута: Направихме го отново! Заедно! И ще продължаваме да го правим!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
12:39 / 05.07.2020
4137
Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив отправи емоционално обръщение към своите привърженици след втория пореден триумф в турнира за Купата на България.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалния текст от Лаута:

Уважаеми локомотивци,

измина още една магична и запомняща се вечер за любимия ни отбор. Бруно Акрапович и неговите възпитаници продължават да пишат история – те защитиха Купата на България насред София и изпратиха отново в екстаз хиляди привърженици по трибуните.

Преди, по време и след този паметен мач публиката на Локомотив бе най-силният играч на стадиона, като не спираше да пее песните за своя любим отбор насред столицата на България.

Празненствата продължиха същата вечер на стадиона, а в понеделник в 20:00ч. Купата ще бъде показаха от терасата на Община Пловдив.

Благодарим ви, че заедно изживяхме поредната безсънна и паметна нощ, придружена с безценни мигове на щастие, които ще бъдат помнени дълги години.

Направихме го отново! 

Заедно! 

И ще продължаваме да го правим!

Защото ние сме Локомотив!

БЛАГОДАРИМ ВИ!



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).