Официално: Желко води дело срещу ПФК Ботев, Самуилов вдига бюджета за новия сезон

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
14:09 / 03.07.2020
7564
Уволненият в началото на сезона треньор Желко Петрович води в момента дело срещу ПФК Ботев за неустойка по преждевременното прекратяване на договора му. Това потвърди пред камерата на Plovdiv24.bg прокуристът на жълто-черните Асен Караславов.

Той не пожела да назове точна сума по иска на черногорския специалист, но уточни, че тя е доста голяма, а претенциите му не звучали сериозно.

"Има заведено дело от Желко Петрович срещу ПФК Ботев. То тече в момента. Той претендира за доста голяма сума, което според мен е несериозно. Той си смята, че едва ли не е победил във всички мачове до края на договора му, можел да спечели Купа, можел да стане трети в първенството. С други думи, Петрович претеднира и за бонусите, които са предвидени в договора му при евентуални бъдещи успехи“, заяви Асен Караславов.

Клубният шеф потвърди, че Ферарио Спасов е бетониран на поста си и негова смяна дори не подлежи на обсъждане.

В същото време Асен Караславов разкри, че бюджетът на Ботев за новия сезон ще бъде вдигнат в сравнение с този от настоящия.

"Разговарял съм със собственика на клуба Георги Самуилов по тази тема. Бюджетът ще бъде вдигнат. Ще се вземат доста футболисти. Двама вече привлякохме. Водят се преговори с трима, но ще има и още привлечени“, каза Караславов.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).