Вижте как посрещнаха Купата в Пловдив след полунощ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:38 / 02.07.2020
9797
Локомотив" Пловдив за втора поредна година спечели Купата на България по футбол! "Черно-белите" победиха на финала ЦСКА с дузпи след 0:0 в редовното време и продълженията на националния стадион "Васил Левски".

Празненствата започнаха веднага след последния точен удар на Момчил Цветанов, но не само в София. Привържениците на "Локо", които останаха в града под тепетата, организираха незабравимо посрещане на първенците!

Малко след 1:00 ч. след полунощ автобусът на тима пристигна на стадиона в парк "Лаута". Десетки бяха желаещите да се докоснат до трофея и до своите герои! Всеки един от тях можеше спокойно да прегърне Купата, да се снима с нея, да пее и да скача. 

Футболистите също се включиха в празника. Около 2:00 ч. след полунощ атрактивна заря сложи края на импровизираните тържества. След това първенците и феновете се насочиха към нощните заведения. Така ще празнуват те и тази вечер.

Очаква се в понеделник (6 юли) да бъде организиран шампионски парад в Пловдив, на който от "Локо" отново да покажат на феновете спечелената Купа, съобщи btv.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).