Крушарски: Първата купа е най-сладката, втората е по навик, но няма да откажа и трета

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
22:58 / 01.07.2020
7326
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе един от най-щастливите хора тази вечер, след като тимът му за втора поредна година спечели Купата на България.

Ето какво каза шефът на черно-белите:

Първата купа е най-сладката. Втората вече е по навик. Третата няма да я откажа. Когато им кажа на отборите, че не трябва да играят и да си седят у дома... Крушарски предложи първенството да се прекрати. С какво е виновен сега Крушарски? Че ги бие наред. Имаме опит с дузпите. Знаете и предишното класиране.

Пиргата показа, че е дузпаджия. Най-малко три кръга трябва да играем в Европа. Стига с тези инвестиции. Те вече трябва да връщат. Има много тежки процедурки за лиценза. Нашият клуб е най-чистият. Откакто съм дошъл, съм изчистил 3 млн. лихви. Пловдив ми е тесен, но не ми обръщат внимание.

Имах проблеми с децата, но вече е решен. Имам проблеми с терените. Ако не се намеси премиерът, пак няма да ми свършат работа в Пловдив. Аз проектът го направих и го предадох. Сега чакаме процедурите. Този път съм купил четири самолета и с тях ще летим в Пловдив. Този успех е за дъщеря ми и нейния рожден ден. Защото нея съм лишил от пари, за да направя това.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).