Фенове на Локо: Нахалството на цесекарите няма край!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:48 / 01.07.2020
11631
Привържениците на "Локомотив" Пловдив очакват втора поредна Купа на България. Днес следобед организираните фенове на "смърфовете" потеглиха с автобуси за София за финала срещу ЦСКА.

Очаква се около 4000 запалянковци на пловдивчани да бъдат на трибуните на националния стадион "Васил Левски".

Двата клуба получиха по 6000 билета за мача, но след като стана ясно, че при "черно-белите" са останали около 2000 непродадени талона, привържениците на "червените" пожелаха да ги получат. 

От СДВР обаче нямат намерение да променят вече създадената организация, а според феновете на актуалния носител на Купата нахалството на цесекарите няма край.

"Нахалството им няма край. Нали мачът е в София? Ние се вдигаме с рейсове, имаме разходи.", коментираха запалените привърженици на пловдивчани пред btv, преди да тръгнат за столицата.

Феновете на гостите смятат да спазят противоепидемичните мерки, спуснати от властите - ще носят маски и ще стоят на дистанция. Имаче обаче и такива, които няма да сложат маска, защото "ще им пречи да гледат мача". 

Срещата на "Васил Левски" започва в 19:15 ч. "Локо" ще опита да спечели Купата на България за втора поредна година, докато ЦСКА търси първи трофей от 2016 г.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).