Георги Илиев: Датата 1 юли ще остане в сърцата и умовете на всички локомотивци

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
11:59 / 01.07.2020
4605
Двама от футболистите на Локомотив Пловдив, влезли завинаги в историята на клуба, също призоваха феновете за подкрепа в днешния финал за Купата на България срещу ЦСКА-София. Става въпрос за легендата на черно-белите Георги Илиев и македонския нападател Бобан Янчевски. Те бяха съотборници през сезон 2003/2004, когато Локо спечели шампионската титла, а малко след това и Суперкупата на България.

Георги Илиев и Бобан Янчевски записаха специални видео обръщения към привържениците, които бяха разпространени от фенклуба на Локо.

"Сигурен съм, че датата 1 юли ще остане в сърцата и умовете на всички локомотивци. Да се насладим заедно на победата", заяви Илиев.

"Здравейте! Поздрави на всички фенове на Локо (Пд) по целия свят. Очакваме в София да вдигнем купата отново. Бъдете живи и здрави и само Локо", каза и Бобан Янчевски, който бе в компанията на своя син.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на двамата бивши футболисти на Локо!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).