Белия: Доста е приятно да скандират името ми, явно съм оставил следа в Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
23:06 / 29.06.2020
6567
Треньорът на Арда Николай Киров - Белия логично остана доволен от успеха на своя тим с 1:0 над бившия му отбор Ботев (Пд). Победата бе първа за пловдивския специалист начело на тима от Кърджали.

"Опитахме се да играем малко повече футбол, комбинирахме повече, а и сменихме схемата на игра. Вдигнахме процентно играта с топка и оттам дойде нашият успех. Това ни липсваше в предишните срещи. Търсим оптималния вариант, с който да излизаме, спрямо качествата на нашите футболисти", заяви Белия след края на мача на Лаута.

"Доста е приятно, когато привържениците и на двата отбора скандират името ти. Това означава, че сме оставили следа в Ботев. Надявам се да оставим следа и в Арда. Привлякохме двама състезатели - Милен Желев и Лъчезар Котев, но селекцията продължава. Моментът за привличане на българи е труден, но трябва да се справим с тази ситуация. Търсим и още един вратар. За мен е важно да се възстановят състезателите. Резултатите в момента зависят от това дали всички са здрави и да не са наказани", каза още наставникът на Арда.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).